Γραμμή Παραγωγής

Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό αγροτικό προϊόν manufactory, ειδικεμένος στη φύτευση, την επεξεργασία, τα αποθηκεύοντας και εξάγοντα είδη κρύου αγροτικών προϊόντων.

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Τα κύρια προϊόντα είναι σειρές τσίλι, γλυκές σειρές πάπρικας, αφυδατωμένα προϊόντα, σειρές σκόρδου, ημερομηνία και άλλα καρυκεύματα. Έχουμε μια φυτεία τσίλι και σκόρδου σε Neihuang, Anyang, επαρχία Henan, με την ανώτερη γεωργία φυτεύοντας το κλίμα και την κατάλληλη μεταφορά. Διοργανώνουμε την κρύα μεγάλη χωρητικότητα 8,000MT, και ένα εργαστήριο με 10,000sqm.

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ανάλογα με τους συμφέροντες φυσικούς και γεωγραφικούς όρους και τη άφθονη ακριβούς διαχείριση των πόρων και, Kanata έχει γίνει μια επιχείρηση της φύτευσης και της επεξεργασίας των φυσικών τροφίμων, που εδρεύει σε Neihuang, επαρχία Henan.

 

Επιπλέον, συμμετέχουμε στην ανάπτυξη των νέων ποικιλιών των καρυκευμάτων με το ίδρυμα επιστήμης γεωργίας Henanu. Εμμένουμε στην αρχή της «λαϊκής, διαχείρισης ακεραιότητας», και είμαστε αφιερώνουμε να παράσχουμε στους πελάτες μας από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες.

OEM / ODM

Η Co. αγροτικών προϊόντων Xinglong Neihuang, ΕΠΕ είναι έντονη στη συνεργασία με όλους τους φίλους και την παροχή των ικανοποιητικών προϊόντων για το τέλος - χρήστες. Θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε την υπηρεσία cOem για σας.

 

 

Όσον αφορά τη συσκευασία:

Εδώ δεν παρέχουμε τη σαφή συσκευασία, καμία εκτύπωση στην τσάντα ή το χαρτοκιβώτιο και την προσαρμοσμένη συσκευασία.

Οι τσάντες και τα χαρτοκιβώτια θα τυπωθούν ειδικά για σας. Ελπίδα να είναι γνωστές οι απαιτήσεις σας να προχωρήσετε.

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Όσον αφορά το προϊόν,

Μπορούμε να παρέχουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά, όπως το μέγεθος των τσίλι, με ή χωρίς το μίσχο, χωρίς κουκούτσια ή όχι, τη λεπτομέρεια της σκόνης τσίλι, το μέγεθος των συντριμμένων νιφάδων τσίλι, κ.λπ.

Για ακόμη και το πλάτος του δαχτυλιδιού και της φέτας τσίλι, μπορούμε τους κάναμε σε 12mm εάν χρειάζεστε.

 

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4